Landelijk - Vaktaal

Bij NLtraining begrijpen we dat taal op de werkvloer een belangrijk thema is voor de werkgever. Daarom bieden wij hoogwaardige Nederlandse taalcursussen aan voor anderstaligen die werkzaam zijn bij Nederlandse bedrijven. Onze cursussen zijn maatwerk en worden speciaal op maat ontworpen aan de hand van de leerbehoefte, de leervraag en wensen van zowel de werkgever als werknemer.

Bij ons staat de deelnemer centraal in zijn eigen leerproces. Het doel is niet alleen om de Nederlandse taalvaardigheid te verbeteren, de deelnemer wordt in zijn eigen kracht gezet om met zelfvertrouwen op de werkvloer te kunnen communiceren in het Nederlands.

Waarom kiezen voor NLtraining?

  1. Cursus op maat: Onze cursussen worden op maat gemaakt en afgestemd op de leerbehoefte van onze deelnemers.
  2. Professionele docenten: Onze docenten hebben ervaring met taal op de werkvloer, kunnen goed differentiëren tussen deelnemers en maken van de werkvloer de leerplek voor de deelnemer.
  3. Flexibele lestijden: Onze lestijden stemmen wij in overleg met de opdrachtgever af. Wij kunnen voor, tijdens of ná werktijd de lessen verzorgen. Op deze manier sluiten onze tijden altijd goed aan op de agenda’s van de deelnemers.
  4. Relevantie: Onze cursussen zijn gericht op de praktijk, de taalcontext van de deelnemers op de werkvloer. Er wordt een vertaalslag gemaakt van het leslokaal naar de werkvloer.

Contact

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met ons via [email protected].

Ben je docent en lijkt het je leuk om les te geven aan bedrijven? Laat het ons dan ook zeker weten!

 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer