Gemeenten en Werkgevers Over NLtraining

Wij zijn NLtraining, een taalschool met meer dan 140 leslocaties verspreid door heel Nederland. Maar daarnaast bieden we ook maatwerk en denken we graag mee met projecten gericht op gemeenten en werkgevers. In ons werk houden we onze onderwijspijlers als kompas, waardoor we onze kwaliteit hoog houden en het beste traject voor jouw gemeente of bedrijf kunnen verzorgen!

Onze onderwijspijlers
  • interactief
  • activerend
  • differentiatie
  • autonomie
  • praktijkgericht
  • veiligheid

Onze projecten

Met ons brede scala aan projecten, waaronder Taaloffensief, Taal+, en inburgeringstrajecten, laten we zien dat we op alle fronten actief zijn. Ontdek hieronder al onze projecten waar wij aan meewerken.

Meer informatie

Taal op de werkvloer

Het leven is leuker als je elkaars grapjes verstaat! Klik hieronder om meer te leren over onze trajecten op de werkvloer.

Meer informatie

Het leven wordt leuker, als je elkaars grapjes verstaat!

Zonder taal ben je nergens. Al jaren werken wij samen met gemeenten en bedrijven, zodat iedereen mee kan doen. Want mee doen, dat kan pas als je elkaar begrijpt. Bekijk hier met welke organisaties wij al hebben geholpen.
Onze partners

Convenanten

Samen staan we sterker! Wij ondertekenen convenanten en akkoorden om stap voor stap, locatie voor locatie, de laaggeletterdheid terug te dringen.

Onze convenanten

Wil jij komen werken bij NLtraining?

Wij staan op en gaan slapen met taal. Jij ook? Check dan onze vacatures!

Vacatures
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van al het nieuws binnen NLtraining? Volg ons op de socials en meld je aan voor onze nieuwsbrief! Je kan je hier aanmelden.