Inburgeren

Mee kunnen doen. Na twintig jaar inburgeraars te zien slagen weten we dat dát het belangrijkst is. Deelnemers zijn bij ons geen nummer; we kennen iedereen en zijn begaan met hun situatie.

Bij NLtraining streven we ernaar om voor elke deelnemer een persoonlijk lesprogramma samen te stellen, zodat zij optimaal kunnen profiteren van hun inburgeringstraject. Het is dan ook geen toeval dat sinds 2005 tevreden inburgeraars onze scholen verlaten, met een inburgeringsdiploma op zak en volledig voorbereid op hun leven in Nederland.

Bij NLtraining hebben we twee hoofdroutes voor inburgeraars: de B1-route en de Z-route. De B1-route is ontworpen voor mensen die al eerder onderwijs hebben genoten en hun taalvaardigheid willen opkrikken naar niveau B1, zodat ze ook aan de slag kunnen op de Nederlandse arbeidsmarkt. De Z-route is daarentegen bedoeld voor mensen die zelfstandig willen integreren in de Nederlandse samenleving. Deze route wordt vaak ondersteund met participatielessen, zoals vrijwilligerswerk, om de inburgeraars snel hun weg te laten vinden in Nederland.

Door ons toegewijde team van docenten en ondersteunend personeel, en met behulp van maatwerkprogramma's, zorgen we ervoor dat elke inburgeraar de ondersteuning en begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft om succesvol te integreren en een volwaardig lid van de Nederlandse samenleving te worden.

We bieden onze inburgeringstrajecten aan door heel Nederland. We geven lessen in Regio Rotterdam Rijnmond, Leiden, Gouda, Amsterdam, Zwolle, Arnhem, Westland, Drechtsteden, Zaanstad en West-Friesland. 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer