Vindingrijk

NLtraining ademt vindingrijkheid, waarbij ondernemerschap, creativiteit en het vermogen om kansen te zien samenkomen. De werknemer bij NLtraining is inventief, creatief en ondernemend. Binnen de organisatie heerst een cultuur waarin werknemers gestimuleerd worden om innovatieve ideeën te verkennen, ondernemende initiatieven te nemen en kansen te benutten om duurzame groei te realiseren. Wij zien de verbetering en kansen en gebruiken elkaars krachten om ons onderwijs continu te verbeteren. Uitdagingen worden met veel plezier aangegaan!

Kwaliteit

Werk je bij NLtraining, dan sta je voor kwaliteit. Door middel van onze gecertificeerde docenten zorgen wij ervoor dat elke deelnemer op de best mogelijke manier Nederlandse taalles krijgt. Wij bieden een hoogwaardige kwaliteit doordat onze onderwijsadviseurs, door praktijkervaring, weten wat er belangrijk is voor de deelnemer in de les.

Inclusief

Werk je bij NLtraining, dan sta je voor inclusiviteit. Iedereen ongeacht afkomst, genderidentiteit, religie, geaardheid, achtergrond, beperkingen en mogelijkheden is welkom om kennis te maken met en deel te nemen aan NLtraining binnen veilige kaders. Verschillen zijn een verrijking en nodigen uit tot dialoog. Wij zijn een organisatie waar iedere werknemer en deelnemer zich welkom voelt en meetelt. Waar je wordt gehoord en gerespecteerd. Iedereen doet mee!

Betrokken

Betrokkenheid is onze tweede naam. Iedereen herkent zich in deze term. Alle werknemers: of je nou docent bent, projectmedewerker, management of projectleider, iedereen zet zich actief in voor het welzijn van collega’s en deelnemers om onze missie te bereiken. We houden van een hechte samenwerking, open communicatie en een gemeenschappelijke focus op het bereiken van gedeelde doelen.

Plus Icon

Speels

Werk je bij NLtraining, dan werk je omdat je het leuk vindt! Wij zijn doeners, houden van pionieren en gaan geen uitdaging uit de weg. Wij nemen ons werk serieus, maar kunnen ook relativeren. Wij geven ons voor 100% aan die deelnemer, en zorgen ervoor dat de gegeven lessen op een zo’n leuk mogelijke manier worden gegeven. Daarnaast creëren wij een werk- en leeromgeving waar veiligheid, gezonde dosis zelfspot en humor niet mogen ontbreken.

Company Image