Vakantie in eigen land? Jeugdvakantieland!

NLtraining neemt voor het 2e jaar deel aan Jeugdvakantieland in Rotterdam Ahoy. Jeugdvakantieland is het grootste speelparadijs in Nederland en wordt dit jaar voor de 63 keer georganiseerd.

Het evenement heeft een maatschappelijk karakter en maakt het mogelijk om alle kinderen te laten genieten van diverse activiteiten die ze tijdens hun vakantie kunnen ondernemen.

NLtraining biedt speciaal voor ouders en kinderen leuke taalspelletjes aan: kinderen vanaf groep 3/4 tot groep 8 kunnen verschillende taaltestjes doen, of van een letterreeks zoveel mogelijk woorden maken. Ouders die een taalbehoefte hebben worden geïnformeerd over het taalaanbod in Rotterdam. Voor de kinderen zijn leuke prijzen te winnen.

Vorig jaar heeft wethouder Said Kasmi de prijzen op het stadhuis in Rotterdam aan de kinderen uitgereikt. Klik hier voor de uitreiking dit jaar!

Jeugdvakantieland staat tot en met 27 augustus in Ahoy. Ouders met een Rotterdampas betalen 2 euro, met een jeugdvakantiepaspoort betaal je 6 euro en een normaal kaartje kost 8 euro. Meer informatie kan je vinden op jeugdvakantieland.nl.