Update over de lockdown

Helaas, er is weer een lockdown! Dit betekent dat alle lessen sinds vandaag online gegeven worden. Door de dreiging van een lockdown de afgelopen weken waren we al voorbereid en kunnen we direct omschakelen. Op deze manier hoeven we niet de kerstvakantie te vervroegen en missen de deelnemers geen enkele les.

Onze docenten worden goed ondersteund door onze plusdocenten en projectleiders. Ze kunnen deze week deelnemen aan extra digitale inloopspreekuren en trainingen rondom online lesgeven. Zo kunnen we direct goed adviseren bij de vragen en struikelblokken.

Alle geplande intakes, tussen- en eindtoetsen en examens gaan gewoon door, omdat we deze meetmomenten digitaal en op afstand kunnen doen.

Vanaf volgende week begint de kerstvakantie. Na de vakantie gaan de online lessen verder, tot de lockdown is opgeheven. We hopen natuurlijk dat dit zo snel mogelijk is en wensen iedereen een veilige en gezonde lockdown.

Mocht je vragen hebben over onze aanpak, neem dan contact op met een projectleider. Mocht je geen contact met een van onze projectleiders hebben, mail ons gerust!