Sponsoren Daniel Abraham Gebru verlengen tot Parijs

Na een succesvolle Paralympische Spelen in Tokio gaan NLtraining, FUTURUM en Giant door met het ondersteunen van regerend Paralympisch Kampioen Daniel Abraham Gebru.  

Hoofdsponsor NLtraining en subsponsors FUTURUM en Giant hebben op een officieel tekenmoment bij de Wielerbaan in Apeldoorn toegezegd hem te steunen met een team van deskundigen, financiële middelen en de beste materialen tot de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. Donderdag werden door alle partijen een handtekening gezet onder de hernieuwde samenwerking op de Wielerbaan in Apeldoorn. 

NLtraining, aanbieder van taal- en inburgeringscursussen, heeft gekozen om Daniel te ondersteunen vanwege zijn enorme inzet en drive in het wielrennen en daarbuiten. Marnix Heida, directeur van NLtraining: “Daniel is ooit uit Eritrea gevlucht naar Nederland. Door zijn talent, discipline en positieve instelling heeft hij zoveel bereikt! Wij zien hem als een inspiratie voor iedereen, maar onze deelnemers in het bijzonder.” 

De wereldtop

De 36-jarige Daniel Abraham Gebru maakt deel uit van de wereldtop en rijdt in de klasse C4-5, voor parawielrenners met de lichtste beperking. Zijn specialisme is de tijdrit. Na een gouden en een bronzen medaille tijdens de Spelen in Tokio is hij in topvorm en gemotiveerder dan ooit om de Spelen van Parijs tot zijn succesvolste ooit te maken. 

Abraham Gebru: “Ik ben enorm blij en gemotiveerd om van deze samenwerking opnieuw een succes te maken, met als hoofddoel natuurlijk goud in Parijs. Ik ben ervan overtuigd dat ik met deze partners beschik over de allerbeste materialen en omstandigheden om nóg beter te worden.” 

“Onze fietskleding voor de fanatieke wielrenner is van absolute topkwaliteit. Daniel rijdt namelijk in dezelfde kleding als hetgeen we online verkopen. Met de support van Daniel willen wij onze klanten laten zien welke uitdagingen behaald kunnen worden in FUTURUM-kleding”, aldus Harmen van der Meulen, CEO van FUTURUM. Samen met NLtraining, Giant en Daniel kijken we uit naar drie mooie wielerjaren en de Spelen in Parijs.