NLeducatie wordt NLtraining

Sinds deze week gaan NLtraining, NLeducatie en de Vaktaalacademie door onder één naam: NLtraining. Hierbij hoort een nieuwe website, een nieuw logo en een totaal nieuwe stijl. Ons aanbod blijft natuurlijk wel hetzelfde.

Sinds 2015 bestaat ons zusterbedrijf NLeducatie, dat zich ontfermde over alle taallessen, naast NLtraining dat de inburgeringscursussen op zich nam. Er kwam echter steeds meer overlap tussen beiden en we merkten dat dit tot verwarring leidde. In de markt waren het twee bedrijven, maar in de praktijk is het eigenlijk één bedrijf.

Daarom zijn we per 1 juni 2021 één bedrijf, met één naam: NLtraining. Het nieuwe logo is hierboven al te zien; de nieuwe huisstijl is gebaseerd op het logo en even kleurrijk. Misschien heb je al een glimp van de nieuwe stijl opgevangen per post, of in onze visitekaartjes.

Medio juni gaat onze nieuwe website live. De site is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd: voor zowel nieuwe deelnemers als voor opdrachtgevers. We zijn afgestapt van de scheiding tussen NLtraining en NLeducatie, dit wordt nu een scheiding tussen een deelnemersgedeelte en een opdrachtgeversgedeelte.

Heb je vragen over de wijziging? Neem dan contact op met je contactpersoon of met onze communicatiemedewerker Kate, via kate@nltraining.nl