Sport & Participatie

November 2018
2 Opening fietsochtend ‘onze wereld’ bij ISK in Apeldoorn - Daniel
13 November Inspiratieclinic bij New Dutch Connections

4 september: eerste landelijke NLSportdag!

Met trots kunnen we vertellen dat de eerste landelijke NLSportdag op 4 september zal plaatsvinden! Het doel van deze dag is zoveel mogelijk cursisten die les volgen bij NLtraining en NLeducatie gratis kennis laten maken met verschillende sporten.
Tijdens de sportdag houden we ook een informatieve bijeenkomst voor geïnteresseerde gemeenten over de mogelijkheden om het project lokaal uit te voeren. 

Uiteraard zijn tijdens de NLsportdag onze topsport ambassadeurs, Iggy, Akwasi, Daniel en Nahom, aanwezig om een sportclinic te verzorgen.

 

SPORT IN ALS PARTICIPATIEMIDDEL: REPORTAGE NIEUWSUUR
 

Onlangs maakte nieuwsuur een portret van wielrenners Nahom Desale en Daniel Abraham over de rol van sport bij inburgering, de workshops die ze geven om andere Eritreeërs te helpen. Wielrennend inburgeren!

Klik hier voor meer

Onze participerende sporters

Sport & Participatie in uw gemeente?
Bel ons: 020 49 23 724
of mail: participatie@nltraining.nl

In het nieuws

Wielrennend inburgeren...

Wielrenners Nahom Desale en Daniel Abraham zijn ervan overtuigd dat het wielrennen hen heeft geholpen met inburgeren. Veel van hun landgenoten worstelen ermee. Door het geven van workshops proberen ze hen te helpen. Een mooi portret van 2 van onze topsporters in Nieuwsuur. 

Klik hier voor meer

Akwasi vertelt zijn sportverhaal

Woensdag 25 april vertelt Akwasi over wat sport heeft betekent voor hem. Een inspirerend verhaal, ook voor andere inburgeraars. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom in NoLimit (Amsterdam Zuid-Oost) vanaf 09:30 uur!

Voor alle info klik hier.

Lancering programma Sport & Participatie

Dinsdag 10 april lanceerden NLtraining en NLeducatie het progamma ‘Sport & Participatie’, in aanwezigheid van vier topsporters en de directie, Jeroen Prins en Marnix Heida. Samen met deze toppers gaan NLtraining en NLeducatie werken aan de succesvolle integratie van nieuwkomers in Nederland.

Voor meer informatie, bel Marnix Heida: 06 23 45 66 89

Onze leslocaties