Nieuw: dé NLapp!

NLtraining, NLeducatie en de vaktaalacademie hebben gezamenlijk een compleet nieuwe innovatie app ontwikkeld: dé NLapp. Met deze app wordt het voor deelnemers, docenten en medewerkers heel gemakkelijk om de laatste onwikkelingen te volgen, inzicht te hebben in de eigen gegevens, roosters, locaties, presentie etc. Deelnemers van onze taallessen kunnen zo doorklikken naar hun lessen en verder leren waar en wanneer ze maar willen. 

Nieuw: dé NLapp!

Uniek is dat we aanwezigheid van de deelnemers in de lessen willen belonen. Dat doen we met een puntenspaarsysteem. Voor elke les krijgen deelnemers punten. Deze punten kunnen ingewisseld worden voor leuke taalcadeau's, zoals spelletjes, de Nederlandse vlag, boeken etc. Allemaal te zien en te bestellen in de app!

Via de app kunnen we deelnemers middels een pushbricht uitnodigen evaluaties te doen, hiermee kunnen we snel en anoniem de mening van onze deelnemers pijlen. 

De app is beschikbaar voor alle deelnemers en opdrachtgevers en te downloaden in de appstore of google play. Kijk voor meer informatie op onze speciale pagina.

Mijn docent had persoonlijke aandacht voor mij! Ik heb snel mijn Nederlands kunnen verbeteren.

- Brahim -

Onze locaties