Ambassadeur Daniel gaat de challenge aan!

Vind je 10 kilometer ver fietsen? Of 100? Onze ambassadeur Daniel Abraham Gebru gaat dit weekend pas écht ver fietsen, namelijk 1000 kilometer in 48 uur. Op onze site en onze sociale media kan je dit weekend zien hoe het met hem gaat!

Wie is Daniel? Daniel Abraham Gebru is een Nederlander die geboren is in Eritrea. Hij is paralympisch wielrenkampioen en rijdt onder de Nederlandse vlag. Als ervaringsdeskundige op het gebied van inburgeren zien wij hem als een inspiratie voor al onze deelnemers. Hij is nu al een aantal jaar onze ambassadeur.

Dit weekend doet Daniel mee aan de Extreme Challenge 1000.48 van wielrenwinkel Futurum CC. Hij gaat, naast zeven andere wielrenners, 1000 kilometer fietsen in maar 48 uur. Dit moeten ze doen in 6 etappes, van 80, 110, 140, 170, 200 en 300 km. Wil je meer weten over de challenge? Klik dan hier! 

Wij gaan dit weekend per etappe een update doen. Vanwege de avondklok zal Daniel zaterdagochtend om half 5 beginnen met zijn eerste etappe. Hou dit weekend onze site en sociale media in de gaten voor nieuws en updates!

Ambassadeur Daniel gaat de challenge aan!

Mijn docent had persoonlijke aandacht voor mij! Ik heb snel mijn Nederlands kunnen verbeteren.

- Brahim -

Onze locaties