Update na de laatste corona-maatregelen

NLtraining, NLeducatie en de Vaktaalacademie vinden de gezondheid van zowel onze medewerkers, cursisten als hun (in)directe omgeving belangrijk. Ons doel is om (nieuwe) Nederlanders taal en vaardigheden te leren: dit kan alleen wanneer zij gezond zijn en blijven. Op basis van de nieuwe maatregelen van de overheid en de gemeenten hebben we het volgende besloten:

Update na de laatste corona-maatregelen

Omdat we jullie gezondheid belangrijk vinden hebben we in het begin van de coronacrisis, afgelopen maart, al geïnvesteerd in smartboards om digitale lessen makkelijker te maken. Docenten kunnen vanuit een leslokaal tegelijkertijd les geven aan online cursisten en cursisten in de klas. Ook hebben we tijdens die lockdown ons programma ‘leren op afstand’ succesvol uitgerold. We kunnen hierdoor gewoon doorgaan met de lessen.

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor cursisten? Jullie lessen blijven hetzelfde. Je kan nog steeds zowel online als in de klas de les volgen. We willen jullie nogmaals op het hart drukken om niet naar de les te komen als je symptomen hebt. Verder vragen we jullie om altijd 1,5 meter afstand te houden, regelmatig je handen te ontsmetten en een mondkapje te dragen wanneer dit verplicht is.

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor docenten? Ook jullie lessen blijven hetzelfde. Voel je je niet op je gemak bij lessen geven in het lokaal? Laat dat dan aan ons weten. Ook horen we het graag als jullie suggesties hebben om nog veiliger met zijn allen door deze tijd te komen. Tenslotte willen we nog even zeggen dat we onder de indruk zijn van jullie flexibiliteit. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk!

Heb je nog vragen over de nieuwe maatregelen? Neem dan contact met ons op!

Mijn docent had persoonlijke aandacht voor mij! Ik heb snel mijn Nederlands kunnen verbeteren.

- Brahim -

Onze locaties