NLapp

Samen met Appbakkers hebben we onze eigen App (voor Android & IOS) ontwikkeld. Een innovatieve app die realtime verbonden is met ons online Deelnemer Volg Systeem. Deze app is beschikbaar voor alle deelnemers, docenten en medewerkers.

NLapp

Voor deelnemers is het nu heel gemakkelijk om het nieuws rondom Nederlandse taallessen, inburgering en participatie te volgen. Leuke weetjes en successen kunnen we zo makkelijk delen. Verder heeft de deelnemer inzicht in zijn of haar eigen gegevens en data van lessen en examens. 

We willen aanwezigheid graag belonen en daarom kunnen deelnemers punten sparen die ingewisseld kunnen worden voor leuke taalspelletjes, boeken, een Nederlandse vlag of een paar Hollandse klompen. 

Met de app kan worden geoefend met de Nederlandse taal en kan de deelnemer handig en snel met andere deelnemers en docenten communiceren. Ook sturen we evaluaties middels pushberichten.

Onze docenten hebben inzicht in hun groepen en lessen en kunnen heel eenvoudig de presentie en andere vorderingen per deelnemer vastleggen. Hiermee beperken we de administratieve last voor onze docenten. 

Collega's kunnen naast nieuws heel handig en snel met elkaar communiceren en zijn zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Een mooi detail: de hele app is gebouwd door Wisam, een vluchteling uit Irak die hier succesvol een nieuw bestaan heeft opgebouwd! Zijn ervaringen met inburgering en kennis van apps hebben een belangrijke bijdrage geleverd. 

Mijn docent had persoonlijke aandacht voor mij! Ik heb snel mijn Nederlands kunnen verbeteren.

- Brahim -

Onze locaties