De NLapp

Een gloednieuwe, innovatieve app waarmee deelnemers goed inzicht hebben in de voortgang van hun cursus en zelf makkelijk Nederlands kunnen oefenen. De NLapp is door ons zelf ontworpen en sluit naadloos aan op ons online Deelnemer Volg Systeem. De bouwer van de app is een Iraakse man die hier als vluchteling is gekomen. Hij is een succesvol programmeur geworden in Nederland en heeft met zijn ervaring in het leren van de Nederlandse taal een belangrijke bijdrage gehad. De NLapp is nu beschikbaar voor deelnemers, docenten en medewerkers. Met deze app maken we het leren van de Nederlandse taal weer een stukje gebruikvriendelijker en gemakkelijker. 

De NLapp

Eén van de mooiste onderdelen is het spaarsysteem. Deelnemers worden beloond voor aanwezigheid en kunnen punten sparen. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor educatieve cadeaus zoals taalspelletjes, boeken, duurzame bekers maar ook de Nederlandse vlag.

“Een super makkelijke app die mij veel inzicht geeft in de voortgang van mijn cursus”
- Fadime -

 

Mijn cursus

Mijn cursus

Elke cursist kan hier gemakkelijk zijn gegevens, het adres van de leslocatie, de lesroosters, de data van de examens en gegevens van de docent zien. 

Punten

Punten

Per les die een cursist bijwoont worden punten gespaard. Deze pagina laat het totaal zien en hierop kan de cursist kiezen voor welke cadeaus de punten worden ingewisseld. Kies, klik en bestel: het cadeau ontvangt de cursist binnen een paar dagen thuis.

Nieuws

Nieuws

In een overzichtelijke tijdlijn het laatste nieuws over de organisatie, leuke weetjes en ontwikkelingen. 

Leren

Leren

Bij dit onderdeel kan elke cursist op zijn of haar eigen niveau Nederlands oefenen. Het lesmateriaal wordt hier aangevuld met vele extra mogelijkheden. Ook handig zijn het woordenboek en Google Translate voor als ze het echt niet meer weten.

Evalueren

Evalueren

We werken continu aan de kwaliteit van onze cursussen. We kunnen nu snel en anoniem cursisten, docenten en medewerkers vragenlijsten toe sturen. Deze zijn aangepast aan het taalniveau van de ontvanger en makkelijk te beantwoorden met bijvoorbeeld smileys.

Berichten

Berichten

Handig om direct met de docenten te communiceren of foto's van een groepsuitje te delen met de hele groep. Deze functie is afgeschermd en veilig.

Downloaden

Mijn docent had persoonlijke aandacht voor mij! Ik heb snel mijn Nederlands kunnen verbeteren.

- Brahim -

Onze locaties