De NLapp

Een gloednieuwe, innovatieve app waarmee deelnemers goed inzicht hebben in de voortgang van hun cursus en zelf makkelijk Nederlands kunnen oefenen. De NLapp is door ons zelf ontworpen en sluit naadloos aan op ons online Deelnemer Volg Systeem. De bouwer van de app is een Iraakse man die hier als vluchteling is gekomen. Hij is een succesvol programmeur geworden in Nederland en heeft met zijn ervaring in het leren van de Nederlandse taal een belangrijke bijdrage gehad. De NLapp is nu beschikbaar vooor deelnemers, docenten en medewerkers. Met deze app maken we het leren van de Nederlandse taal weer een stukje gebruikvriendelijker en gemakkelijker. 

De NLapp

Eén van de mooiste onderdelen is het spaarsysteem. Deelnemers worden beloond voor aanwezigheid en kunnen punten sparen. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor educatieve cadeaus zoals taalspelletjes,boeken, duurzame beker maar ook de Nederlandse vlag.

“Een super makkelijke app die mij veel inzicht geeft in de voortgang van mijn cursus”
- Fadime -

 

Mijn cursus

Mijn cursus

Elke deelnemer kan hier gemakkelijk zien welke gegevens er staan geregistreerd, het adres van de leslocatie, het lesrooters en de data van de examens en gegevens van de docent. 

Punten

Punten

Per les dat een deelnemer aanwezig is worden punten gespaard. Hier wordt het totaal getoond en kan worden gekozen voor welke cadeaus de punten worden ingewisseld. Kies, klik en bestel: het cadeau ontvangt de deelnemer binnen een paar dagen thuis.

Nieuws

Nieuws

In een overzichtelijke tijdlijn het laatste nieuws over de organisatie, leuke weetjes en ontwikkelingen die van belang kunnen zijn. 

Leren

Leren

Bij dit onderdeel kan elke deelnemer op zijn of haar eigen niveau Nederlands oefenen. Het lesmateriaal wordt hier aangevuld met vele extra mogelijkheden. Ook handig het woordenboek en google translate voor als we het echt niet meer weten.

Evalueren

Evalueren

We werken continue aan de kwaliteit van onze curussen. We kunnen nu snel en anoniem deelnemers, docenten en medewerkers vragenlijsten toe sturen. Deze zijn aangepast aan het taalniveau van de ontvanger en makkelijk te beantwoorden door bijvoorbeeld smileys.

Berichten

Berichten

Handig om direct met de docenten te communiceren of foto's van een groepsuitje te delen met de hele groep. Afgeschermde en veilige communicatie!

Downloaden

Mijn docent had persoonlijke aandacht voor mij! Ik heb snel mijn Nederlands kunnen verbeteren.

- Brahim -

Onze locaties